Elixir d'Anvers

19 maart 1863. In een huis in een randgemeente van Antwerpen ontdekt François-Xavier de Beukelaer – na het beëindigen van zijn dokters- en apothekersstudies – in alle vroegte na jarenlange opzoekingen het recept voor een heerlijke, weldoende likeur: Elixir d’Anvers. Elixir d’Anvers werd al snel beroemd omwille van zijn opmerkelijke digestieve en weldoende eigenschappen. De uitzonderlijke kwaliteit van Elixir d’Anvers werd bekroond met tientallen medailles en erediploma’s, niet alleen in Europa maar ook in Australië, Afrika en de Verenigde Staten. Eén van de meeste markante diploma’s komt uit Boulogne-sur-Mer, Frankrijk (1887) en draagt de handtekening van Louis Pasteur. Elixir d’Anvers wordt nog steeds volgens de oude traditie bereid op basis van talrijke planten en kruiden van over de hele wereld, wat aan de drank zijn unieke smaak geeft. FX de Beukelaer mag zich trots één van de oudste en bekendste likeurstokerijen van België noemen!

 • 1
 • Likeuren
 • Elixir d'anvers
 • België
 • 37
 • 70 cl
 • naar website >>


  € 28,95

  € 33,95 € 31,94


  Review

  Plaats een review hieronder

  Schrijf uw eigen review

    1 ster 2 star 3 star 4 star 5 star
  Smaak
  Prijs
  Levering & service
  Herkomst

  snelle levering

  Snelle levering van wijn, bier en sterke drank

  Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling verzonden binnen één tot drie werkdagen, meenstal word uw bestelling geleverd na één werkdag . 

  U ontvang een email met meer informatie betreffende dag en geplande tijdstip van levering. Past dit niet, kan u dit eenvoudig veranderen.
   

  Veilig betalen

  Veilig betalen

  Wij accepteren creditcards, bancontact en Ideal. Wanneer je alle lekkere wijn gekozen hebt, kom je op een beveiligde pagina van MultiSafepay om uw betaling uit te voeren.

  Dit is volledig gratis voor u als klant. Onze specialisten staan garant voor uw veiligheid.

  Gratis levering vanaf € 95 of 12 flessen

  Gratis levering vanaf € 95 of 12 flessen

  Het maak niet uit hoeveel flessen je besteld: iedere bestelling vanaf € 95 of 12 flessen  leveren wij helemaal gratis in België en Nederland.

  Onze verkoopprijzen zijn zo scherp dat we voor bestellingen onder € 95 of kleiner dan 12 flessen een bijdrage in transportkost vragen van € 6,95 voor België en Nederland.

  De wijn wordt geleverd in een sterke  doos. Alle verzendingen zijn verzekerd en U loopt geen enkel risico.

  Flessen mixen mogelijk

  Flessen mixen mogelijk.

  Weet je niet goed welke wijn kiezen? Twijfel je aan een wijn of op zoek naar een wijn die bij een gerecht past?
  Geen probleem u kan bij ons wijnen per fles kopen. U kan zoveel verschillende flessen kopen als u wenst, wij stellen uw pakket samen en verzenden het in één geheel.